Ensitreffit Alttarilla Mitä Kuuluu

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #861

  +
  Ensitreffit Alttarilla Mitä Kuuluu – Sarjan historian parhaat ensitreffit ovat takana, mutta miten pariskunnat voivat nyt?

  Ensitreffit Alttarilla Mitä Kuuluu -sarjan kahdeksas kausi on saatu päätökseen ja pariskunnat ovat nyt eläneet yhdessä useamman kuukauden. Ohjelmassa parit menevät naimisiin ensitapaamisella ja tavoitteena on löytää elämänkumppani. Kaikki kolme paria ovat pitäneet yhtä, mutta mitä heille kuuluu nyt?

  Pariskunnista ensimmäisenä naimisiin menivät Tommi ja Milla. He ovat kaikista pareista pisimpään yhdessä ja tuntuvat edelleen olevan onnellisia toistensa kanssa. Tommi on kertonut, että he ovat yhtä mieltä monesta asiasta ja arvostavat toistensa mielipiteitä. He asuvat edelleen Helsingissä ja suunnittelevat tulevaisuutta yhdessä.

  Toisena naimisiin menivät Anniina ja Markus. Heidän parisuhteensa alkoi hieman myrskyisästi, mutta viimeisellä jaksolla he kertoivat olevansa erittäin onnellisia toistensa kanssa. He asuvat Vaasassa ja suhteen kehitys näyttää hyvältä, sillä he ovat lähentyneet koko ajan.

  Kolmantena naimisiin menivät Joel ja Veera. Heidän parisuhteensa oli testillä heti alussa, sillä heillä oli eriäviä mielipiteitä monista asioista. He ovat kuitenkin löytäneet kompromisseja ja ovat edelleen yhdessä. Joel on kertonut, että heidän suhteensa kehitys on ollut hidasta, mutta askel askeleelta he pääsevät eteenpäin.

  Kaikilla pareilla on siis meneillään onnellisen näköinen parisuhde. Ohjelmassa on tärkeää selvittää, löytävätkö parit yhteisen sävelen ja toisensa, ja viime kaudellakin onnistuttiin löytämään kaikille kolmelle parille sopivat kumppanit.

  Ensitreffit Alttarilla Mitä Kuuluu -sarjan tuotanto onnistuu vuosi toisensa jälkeen tekemään laadukasta sisältöä, joka antaa myös hyvin sanottavaa katsojilleen. Ohjelma auttaa katsojia ymmärtämään, miten toinen ihminen ajattelee ja toimii, kun parisuhteeseen liittyy sinkkutyyliset aspektilit, kuten asumus, päätökset ja arjen sujuvuus. Ohjelman uusilla kausilla tuodaan lisää erilaista sisältöä ohjelmaan, jolloin onkin mielenkiintoista nähdä, keiden kanssa parit polkevat uraa tulevaisuudessa.

  Ensitreffit Alttarilla Mitä Kuuluu -sarjassa kuuluu olevan etenkin nuorien aikuisten suosikki, sillä se osoittaa nuorten eroista huolimatta heidän kykenevän elämään ja toimimaan yhdessä toisin kuin monien vanhempien sukupolvien parisuhteet. Ohjelman ensimmäisellä kaudella syntyi avioliitosta lopulta eroprosessi, mutta oikeaoppisesti vanhempi pariskunta julistettiin siveellisiksi avioliittonsa loputtua, jolloin he erkanivat toisistaan pienemmälläkin nopeudella.

  Ensitreffit Alttarilla Mitä Kuuluu -sarjan pariskunnat ovat siis edelleen yhdessä, mutta vanhassa toivossa on pitkät aasinsillat parinkin erityyppisten parisuhteiden puolesta. Ohjelman suosio ei ole laskenut vuosien varrella ja katsojat ovat todella kiinnostuneita siitä, miten pariskuntien suhteet kehittyvät. Jos haluat lukea lisää sarjan kaudesta ja ajankohtaista tietoa, uutisia ja tapahtumia, tutustu Suomen suosituimpiin tv-ohjelmiin ja samalla tarkista pitääkö sinun seuraavan kauden hakemuksen yhteydessä jo olla valmis antamaan jäätelökulhon sijasta kultakorvakorut projektia varten.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.