Ensimmäinen Synnytys Käynnistetty Miten Toinen

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #1666

  +


  Ensimmäinen Synnytys Käynnistetty Miten Toinen?

  Ensimmäinen Synnytys Käynnistetty Miten Toinen?

  Synnytyksen käynnistäminen

  Synnytyksen käynnistäminen tarkoittaa sitä, että synnytystä edistetään keinotekoisesti silloin kun synnytys ei ole alkanut itsestään. Useimmin synnytyksen käynnistys on tarpeen, jos raskaus on ylittänyt lasketun ajan tai jos äidin tai lapsen terveydessä on syytä huoleen.

  Ensimmäisen synnytyksen käynnistäminen ei vaikuta toisen synnytyksen käynnistämiseen. Jokainen synnytys on erilainen, ja kaikki raskaudet ja synnytykset etenevät eri tavalla.

  Toisen synnytyksen käynnistäminen

  Toisen synnytyksen käynnistäminen voi olla helpompaa kuin ensimmäisen synnytyksen. Toisaalta se voi myös olla haastavampaa, jos esimerkiksi aiemmassa synnytyksessä on ollut komplikaatioita tai jos synnytyksen käynnistäminen on aiheutunut äidin terveysongelmista.

  Yleisesti ottaen toisen synnytyksen käynnistäminen aloitetaan samalla tavalla kuin ensimmäinenkin synnytys. Synnytyksen käynnistämistä varten annetaan hormonivalmisteita ja tehdään sisätutkimus tarkistaakseen kohdunsuun kypsyyden.

  Toisen synnytyksen eteneminen

  Toisen synnytyksen eteneminen voi olla nopeampaa kuin ensimmäisessä synnytyksessä, koska keho on jo kokenut synnytyksen kerran aiemmin. Usein myös kohdunsuu on jo valmiimpi synnytykselle aiemman synnytyksen jäljiltä.

  Toisaalta toisen synnytyksen eteneminen voi olla hidastunut, jos kohdun lihaksisto on vaurioitunut edellisessä synnytyksessä tai jos synnytys on käynnistetty keisarinleikkauksella aiemman synnytyksen jälkeen.

  Raskauden ja synnytyksen yksilöllisyys

  On tärkeää muistaa, että jokainen raskaus ja synnytys on yksilöllinen ja jokainen äiti ja lapsi ovat erilaisia. Ensimmäisen synnytyksen kokemukset eivät välttämättä ole samat kuin toisen synnytyksen kokemukset.

  Synnytyksen käynnistäminen ei myöskään välttämättä ole tarpeen toisessa synnytyksessä, jos raskaus etenee normaalisti ja äidin ja lapsen terveydessä ei ole syytä huoleen.

  Päätelmä

  Toisen synnytyksen käynnistäminen ei ole välttämättä samanlaista kuin ensimmäisen synnytyksen käynnistäminen. Jokainen synnytys on erilainen ja kaikki raskaudet ja synnytykset etenevät eri tavalla. On tärkeää muistaa, että jokainen raskaus ja synnytys on yksilöllinen ja jokainen äiti ja lapsi ovat erilaisia.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.