Ekat Treffit Mitä Tehdä

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #2022

  +
  Ekat Treffit Mitä Tehdä

  Ensimmäiset treffit ovat aikamoiset paineet. Vaikka olisit kuinka rento tyyppi tahansa, on silti luonnollista jännittää hieman, kun kohtaat uuden ihmisen ja koitat selvittää, onko välillänne kipinää. Jotta ekat treffit onnistuvat hyvin, kannattaa sytyttää kynttilät ja lukea tämä artikkeli läpi. Täällä tarjoamme vinkkejä ekoihin treffeihin ja kerromme, mitä niillä kannattaa tehdä.

  Ilmapiirin luominen

  Ennen kuin ryhdyt valmistelemaan upeita treffejä, on tärkeää, että luot rentouttavan ja mukavan ilmapiirin. Tällä tavoin voit aloittaa hyvän keskustelun uuden kumppanisi kanssa ja parantaa yleistä tunnelmaa. Tässä muutama tapa, jolla voit luoda mukavaa tunnelmaa:

  – Lähettämällä ystävällisen tekstarin tai viestin etukäteen. Tällä tavoin voit hieman rentoutua ennen treffejä ja antaa tulevalle kumppanillesi mahdollisuuden tuntea samoin.

  – Valitsemalla paikan, joka sopii molemmille. Tämä tarkoittaa sitä, että etsit paikan, joka on helppo päästä, mutta voit myös vaihtaa paikkaa, jos ensimmäinen valitsemasi paikka ei toimi.

  – Tarjoamalla kädenpuristus tai halauksen heti, kun tapaat uuden kumppanisi. Tämä voi aluksi tuntua hiukan oudolta, mutta se voi auttaa purkamaan jännitteitä ja aloittamaan keskustelun rennosti.

  Aktiviteetti – Mitä minun pitäisi tehdä?

  Kun olet saanut luotua rentouttavan ilmapiirin, on aika suunnitella aktiviteetti, jonka avulla voit antaa uudelle kumppanillesi mahdollisuuden oppia tuntemaan sinua tarkemmin. Hyviä ehdotuksia ovat:

  1. Kahvila- tai ravintolatreffit

  Tämä on ehkä se perinteisin ja yleisin aktiviteetti treffipäivänä. Voit varata pöydän kahvilalle tai ravintolalle, joka sopii sinulle ja kumppanillesi. Kannattaa suosia sellaisia paikkoja, joissa on hyvä tarjonta ja miellyttävä ilmapiiri. Ravintoloissa on mahdollisesti meluisampaa, joten kahvila valinta voisi olla parempi.

  2. Luontoon

  Jos olet luonnon ystävä ja kumpikin tuntee samoin, voi luonnossakäynti olla paras vaihtoehto treffeille. Voit käydä kävelyllä luonnossa, löytää metsän huiput ja nauttia hiljaisesta ympäristöstä. Tämä voi auttaa keskustelun käyntiin niin, että ei ole tarvetta juurikaan keskustella tylsistä asioista, sillä ympäröivä luonto tarjoilee monenkirjavat sävyt ja sieltä löytyy paljon upeita asioita, joista puhua.

  3. Urheilulliset tai kulttuuriset tapahtumat

  Jos sinulla ja kumppanillasi on yhteisiä urheilullisia tai kulttuurisia harrastuksia, voit mennä yhdessä kohteeseen. Voitte yhdessä mennä konserttiin, teatteriin tai katsomaan urheilutapahtumaa, joka kiinnostaa molempia.

  Lopullinen päätös aktiviteetista riippuu tietenkin siitä, minkä tyyppisistä ihmisistä olette ja mitkä ovat yhteiset kiinnostuksen kohteet.

  Mitä minun pitäisi välttää?

  Vaikka on tärkeää etsiä aktiviteetti, joka sopii pariskuntana, on myös tärkeää tietää, minkä tyyppisiä aktiviteetteja sinun tarvitsee välttää. Näitä ovat:

  – Toiminta, joka vaatii yhtäkkiä paljon keskittymistä, kuten esimerkiksi kiipeily tai rullalautailu. Tämä on koska, nämä aktiviteetit voivat tehdä sinut hermostuneeksi, eikä sinulla ole aikaa rentoutua keskustelemaan kumppanisi kanssa.

  – Toiminta, joka kestää liian kauan tai joka on liian intensiivinen ekalle treffille. Jos päätät tehdä jotain, mikä kestää liian kauan tai joka on liian intensiivinen, voi olla, että kumppanisi tulee väsyneeksi ja tylsistyneeksi. Tämä voi lopulta johtaa siihen, että hän lopettaa treffaamisen kanssasi.

  Yhteenveto

  Ennen kuin aloitat ensimmäisen treffin, on tärkeää varmistaa, että olette luoneet rentouttavan ilmapiirin keskustelun aloittamiseksi. Mikä aktiviteetti on sopivin, riippuu teistä ja teidän yhteisistä kiinnostuksen kohteista. Lopulta tärkeintä on kuitenkin se, että huolehdit toisen henkilön tunteista ja olotilasta ja nautitte yhdessäolo hetkestä.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.