Ei Mitään Vakavaa

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:55 pm #5017

  +

  Ei mitään vakavaa!

  Huomio! Tämä artikkeli sisältää ei-mitään-vakavaa sisältöä, joten valmistaudu rentoutumaan ja nauttimaan hauskoista ja mielenkiintoisista tiedoista.

  Suomi on tunnettu luonnostaan, järvistään ja ystävällisistä ihmisistään. Mutta tiesitkö, että Suomessa on myös monia mielenkiintoisia kulttuurisia ja sosiaalisia ilmiöitä? Tässä on joitain ei-mitään-vakavia faktoja, jotka voivat hämmästyttää sinua:

  Juhannus

  Juhannus on yksi Suomen jännittävimmistä festivaaleista. Se pidetään kesäkuun loppupuolella, ja silloin ihmiset kokoontuvat ystävien ja perheen kanssa juhlimaan ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta. Mutta tiesitkö, että juhannuksena suomalaiset myös hyppäävät palavan nuotion yli? Uskomattomalta kuulostava perinne, joka todella tapahtuu. Vaikka se saattaa kuulostaa pelottavalta, se on kuitenkin erittäin hauska kokemus.

  Sauna

  Suomalaiset rakastavat saunomista. Se on enemmän kuin vain puhdisusrituaali; se on henkinen ja fyysinen tapa rentoutua. Suomessa on arviolta noin 3,2 miljoonaa saunaa, mikä tarkoittaa, että jokaiselle suomalaiselle tulisi noin yksi sauna! Suomalaiset ovat myös hieman erilaisia saunotessaan, he laskevat löylynheittoa kallellaan olevilla puiden oksilla, mikä on alun perin tapahtunut naisilla edelläpäin synnytyksen aikana. Miehet järjestelevät olutkilpailuja ja pehmeitä löylyvuoroakilpailuja.

  Jääkiekko

  Jääkiekko on suomalaisten suosikkiurheilulaji. Jääkiekkojoukkue Suomen Leijonat on yksi maailman parhaista, ja monet huippupelaajat ovat suomalaisia, kuten esimerkiksi Teemu Selänne. Mutta tiesitkö, että jääkiekko on myös Suomen kansallispeli? Se kuulostaa ehkä hieman kliseiseltä, mutta se on todella tavallista suomalaisten keskuudessa. Yksi erikoisimmista asioista jääkiekon ympärillä Suomesta on ”jääkiekkokulttuuri”. Täällä myydään nimittäin kaupan ilmoitustauluilla aktiivisesti erilaisia kiekkovarusteita seuroille, kukille ja lapsille.

  Laula karaokea

  Suomalaiset ovat hieman ujoja, mutta he ovat erittäin lahjakkaita laulamaan karaokea. Karaoke-baarejaka on melkein joka kaupungissa ja jokaiselle löytyy jokin baari jossa pääsee laulamaan lempikappaleitaan. Tämä on hauska tapa viettää aikaa ystävien kanssa.

  Mörkö

  Mörkö on erittäin kuuluisa hahmo Suomessa. Mörkö on Helsingin Olympiastadionin kummitus ja sen sanotaan asuvan stadionin kellotornissa. Monet suomalaiset kertovat pelottavia tarinoita Mörköstä ja ovat iloisia joskus tavatessaan sen.

  Nämä ovat vain muutama ei-mitään-vakavaa faktatietoa Suomesta. Toivomme, että niiden avulla saitte rentoutua ja nauttia Suomen ainutlaatuisesta kulttuurista ja huumorintajusta.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.