Diatomaceous Earth Spider Mites

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #969

  +
  Diatomaceous Earth Spider Mites – Mikä se on ja miten se toimii?

  Diatomaceous Earth (DE) on yksi luonnon tehokkaimmista aineista. Se on valmistettu fossiilisista diatomeista ja se on uskomattoman monipuolinen aine, jota käytetään kaikenlaisiin tarkoituksiin, mukaan lukien torjunta-aineita.

  Spider mites on yleinen ongelma monille puutarhureille Suomessa. Nämä pienet tuholaiset voivat aiheuttaa vahinkoa kasveille syömällä niiden soluja. Heti kun ne ilmestyvät, on tärkeää ryhtyä toimiin päästäkseen eroon niistä, sillä ne voivat nopeasti lisääntyä ja aiheuttaa merkittävää tuhoa.

  Diatomaceous Earth on tehokas ratkaisu torjumaan hämähäkkimittareita. DE:n toiminta perustuu sen kykyyn tappaa hyönteisiä, jotka tulevat kosketuksiin sen kanssa. DE koostuu pienistä, terävistä piikivipartikkeleista, jotka voivat naarmuttaa hyönteisten suojakuoria, mikä johtaa niiden kuivumiseen ja kuolemaan.

  DE on turvallinen käyttää ja ympäristöystävällinen tuote, joten sinun ei tarvitse huolehtia kemikaaleista tai haitallisista vaikutuksista kasveille tai ympäristölle. Kun käytät DE:tä torjuaksesi hämähäkkimittareita, varmista, että levität sen huolellisesti kasvien ympärille, jotta se voi tarttua hyönteisiin.

  Levitä DE:tä useita kertoja viikon aikana, kunnes olet täysin päässyt eroon hämähäkkimittareista. Muista myös käyttää sitä ennaltaehkäisevästi, jotta et joudu käsittelemään hyönteisiä myöhemmin.

  Jotta DE toimisi kunnolla, siihen on tärkeää, että hyönteiset tulevat suoraan kosketuksiin sen kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä ei kannata levittää suoraan kasvien lehtiin, sillä DE voi vahingoittaa niitä. Sen sijaan levitä DE kasvien ympärille, jossa hämähäkkimittarit asuvat.

  Kun käytät Diatomaceous Earthia hämähäkkimittareiden torjumiseksi, muista aina käyttää käsineitä ja hengityssuojainta, sillä piikivipartikkelit voivat olla haitallisia hengitysteille ja silmille.

  Loppusanat

  Diatomaceous Earth on erittäin tehokas ja ympäristöystävällinen tuote hämähäkkimittareiden torjumiseen. Se on turvallinen käyttää, mutta muista aina käyttää sitä oikein ja suojautua asianmukaisesti. Muista myös käyttää sitä ennaltaehkäisevästi hämähäkkimittareiden leviämisen ehkäisemiseksi. Kun käytät Diatomaceous Earthia oikein, voit auttaa kasvejasi pysymään terveinä ja vahvoina ilman hyönteishyökkäysten aiheuttamia vaurioita.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.