Deva Premal & Miten

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:52 pm #3109

  +
  Deva Premal & Miten – meditaatiomusiikkia Suomessa

  Deva Premal ja Miten ovat tietoisuustaitoihin ja meditaatioon erikoistuneita artisteja, joille musiikki on väline henkiseen kasvuun. Heidän musiikkinsa yhdistelee mantramusiikkia, new age -elementtejä ja perinteisiä indialaisia melodioita. Deva Premalin ja Mitenin musiikki on erittäin suosittua Suomessa, jossa meditaatio on erittäin suosittua.

  Deva Premal, oikealta nimeltään Jolantha Fruhtrunk, syntyi Saksassa vuonna 1970. Hän oppi laulamaan jo lapsena, mutta mietiskelyn parissa hän aloitti vasta aikuisena. Intialaisen mantra-musiikin vaikutuksesta hän alkoi opiskella sanskritia ja aloitti yhteistyön indialaisen kitaristin ja lauluntekijän Mitenin kanssa.

  Miten, oikealta nimeltään Mitendra Mishra, on kotoisin Intiasta. Hän on opiskellut musiikkia eri puolilla maailmaa ja vakiinnuttanut paikkansa meditaatiomusiikin pioneereina. Mitenin kitarasäestykset ja Deva Premalin kaunis ääni ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailman.

  Deva Premal ja Miten ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 1991 lähtien ja julkaissut useita albumeita yhdessä. He ovat kiertäneet ympäri maailmaa ja esiintyneet esimerkiksi Iso-Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa. Suomessa he ovat esiintyneet useaan otteeseen, ja heidän levyjään myydään laajalti.

  Deva Premal ja Miten ovat saavuttaneet suuren suosion juuri meditaatioon erikoistuneiden ihmisten keskuudessa. Heidän musiikkinsa on rauhoittavaa ja auttaa rentoutumaan. Mantrat ja sanskritinkielet ovat myös oleellisia musiikin osia, sillä niiden sanotaan stimuloivan aivoja ja sielua.

  Suomessa meditaatio on muodostunut suureksi trendiksi juuri stressin lievittämiseksi. Deva Premalin ja Mitenin musiikki sopii tähän tarkoitukseen täydellisesti. Heidän musiikkinsa on rauhoittavaa, mutta samalla se kannustaa ihmiset samaistumaan itseensä ja ympäröivään maailmaan.

  Deva Premal ja Miten ovat myös osa laajempaa meditaatiokulttuuria, jossa rentoutumisen, mindfulnessin ja henkisten voimien kehittämisen merkitys on ymmärretty. Suomessa onkin kehitetty useita meditaatiomenetelmiä, jotka painottavat rauhoittumista, rentoutumista ja oman sisäisen rauhan löytämistä.

  Deva Premalin ja Mitenin musiikki tarjoaa hyödyllisen keinon saavuttaa nämä tavoitteet. Sen avulla ihmiset voivat rentoutua, löytää sisäistä rauhaansa ja kehittää henkisiä taitojaan. Heidän musiikkinsa onkin muodostunut suureksi menestykseksi Suomessa, jossa ihmiset ovat ottaneet meditaation ja henkisyyden vastaan avoimesti.

  Lopuksi

  Deva Premal ja Miten ovat erinomaisia esimerkkejä meditaatiomusiikin merkityksestä. Heidän musiikkinsa on rauhoittavaa, mutta samalla se kannustaa ihmisiä ottamaan yhteyttä omaan sisimpäänsä ja löytämään sitä kautta henkisiä voimiaan.

  Suomessa meditaatio on kokenut suuren nousun juuri stressin lievittämiseksi. Deva Premalin ja Mitenin musiikki sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Se toimii hyvänä keinona rentoutua, löytää sisäistä rauhaa ja kehittää henkisiä taitoja.

  Deva Premalin ja Mitenin musiikki on suosittua ympäri maailmaa, mutta erityisesti Suomessa. Suomi tarjoaa innostuneen meditaatiokulttuurin, jossa ihmiset ovat avoimia henkisyydelle ja etsivät uusia tapoja kehittää itseään. Deva Premalin ja Mitenin musiikki tarjoaa tähän mainion mahdollisuuden.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.