Au Pairit Kanadassa Mitä Heille Kuuluu Nyt

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:56 pm #942

  +

  Au Pairit Kanadassa – Mitä Heille Kuuluu Nyt?

  Johdanto

  Au Pairina työskentely on yksi tapa saada kansainvälistä kokemusta ja tutustua uuteen kulttuuriin. Kanada on suosittu kohde suomalaisille au paireille monista syistä, kuten maan laaja kielivalikoima, puhdas luonto ja turvallisuus. Mutta mitä tapahtuu au paireille Kanadassa sen jälkeen, kun heidän työviisuminsa päättyy?

  Elämä Kanadassa

  Monet au paireista kertovat Kanadassa vietetyn ajan olleen elämänsä parhaimpia kokemuksia. He ovat oppineet uusia taitoja, kuten englannin kielen taitoa, ja saaneet uusia ystäviä ympäri maailmaa. Elämä kanadalaisperheen kanssa on antanut mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja perinteisiin.

  Työkokemus

  Au pairing on myös arvokas työkokemus, joka voi auttaa tulevaisuudessa työmarkkinoilla. Monet au paireista ovat saaneet arvokasta työkokemusta lapsihoitotyöstä ja kehittäneet monia tärkeitä taitoja, kuten organisointia, multitaskingia ja tiimityötä.

  Paluu Suomeen

  Kun au pairin Kanadan seikkailu päättyy, monet kertovat olevansa haikeita ja kaipaavansa joitain asioita Kanadasta. Mutta paluu Suomeen tuo mukanaan myös ilon nähdä perhettä ja ystäviä taas.

  Hyödyntäminen tulevaisuudessa

  Kanadassa vietetty aika on arvokasta ja monesti myös elämänmuuttavaa. Au pairing on hieno tapa kehittää henkilökohtaisia taitoja, mutta myös laajentaa työmahdollisuuksia tulevaisuudessa. Ulkomailla saavutetut taidot ja kokemukset voivat erottaa työnhakijan muista hakijoista ja olla arvokas lisä CV:ssä.

  Yhteenveto

  Au pairing Kanadassa on arvokas kokemus, joka voi antaa uusia taitoja ja avata ovia tulevaisuudessa. Paluu Suomeen voi olla haastavaa, mutta ulkomailla vietetty aika voi antaa uutta näkökulmaa elämään ja laajentaa henkilökohtaisia ja ammatillisia mahdollisuuksia.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.