Antti Tuisku Miten Ois

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:50 pm #5605

  +

  Antti Tuiskun uusi kappale “Miten ois” herättää keskustelua Suomessa

  Antti Tuisku on yksi Suomen suosituimmista pop-artistista, jonka uusi kappale “Miten ois” on herättänyt paljon keskustelua Suomessa. Kappale julkaistiin 4. kesäkuuta 2021 ja se on saanut paljon huomiota sosiaalisessa mediassa sekä musiikkikriitikoilta.

  Kappaleen sanoitus ja musiikki ovat perinteistä Antti Tuiskua – tarttuvaa melodista musiikkia ja helppoja sanoja, jotka jäävät mieleen helposti. “Miten ois” on kevyt ja energinen kesähitti, joka on sopiva kesän juhliin ja hauskanpitoon.

  Kappaleessa Tuisku kysyy, miten ois jos hän “hakkaa roadia yli Kaivopuiston, sun vieressä huolet vähenee.” Tämä on ollut kappaleen keskustelunaihe, sillä monet ovat ihmetelleet, onko tämä vastuullista käyttäytymistä ja miten tällaisen käytöksen normalisointi voi vaikuttaa nuoriin.

  Kappaleen musiikkivideo on myös nostanut kysymyksiä käyttöön Mustat Pelastusliivit -liivistä videotallenteessa. Video on kuvattu kaupungin yössä, joka on nostanut esiin turvallisuuskysymyksiä Mustat Pelastusliivit -liivistä. Antti Tuisku on kuitenkin selittänyt käyttäneensä liivejä osana videota, jossa hän ottaa kantaa tärkeään aiheeseen.

  Vaikka kappale on herättänyt paljon keskustelua, se on myös saanut paljon positiivista huomiota ja suosiota. Kappaleen keveys ja energisyys vetoaa moniin musiikin ystäviin, ja se onkin ollut monien kesäjuhlien taustamusiikkina. Se on myös tehnyt hyvin kaupallisesti, sillä se on ollut Suomen virallisilla listoilla useita viikkoja.

  Antti Tuisku on ollut mukana musiikkimaailmassa jo vuosikymmeniä ja hän on yksi Suomen suosituimmista artisteista. Hän on julkaissut useita albumia ja kappaleita, jotka ovat saavuttaneet menestystä sekä Suomessa että ulkomailla.

  Kappaleen julkaisun jälkeen Antti Tuisku on myös julkaissut useita haastatteluja, joissa hän selittää kappaleen taustaa ja vastaa kritiikkiin. Hän on korostanut, että kappaleessa ei ole tarkoitus kannustaa vastuuttomaan käyttäytymiseen, vaan se on tarkoitettu kevyeksi ja energiseksi kesähitiksi.

  Kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun uusi kappale “Miten ois” on herättänyt paljon keskustelua Suomessa. Vaikka kappaleessa onkin ollut kysymyksiä vastuu- ja turvallisuusasioista, se on myös ollut suosittu kesähitti ja saanut paljon positiivista huomiota. Antti Tuisku on jälleen kerran osoittanut, että hän on yksi Suomen suosituimmista artisteista ja hänen musiikkinsa vetoaa moniin musiikin ystäviin.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.