Anna Eriksson Mitä Jää

 • Tämä aihe on tyhjä.
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • 21 kesäkuun, 2023 klo 8:57 pm #2054

  +

  Anna Eriksson – Mitä jää jäljelle

  Suomessa asuvat ihmiset muistavat varmasti Anna Erikssonin koskettavan kappaleen Mitä jää. Laulu kertoo menetyksen tuskasta ja siitä, miten jäljelle jää ainoastaan haikea kaipuu.

  Anna Eriksson on suomalainen laulaja-lauluntekijä, joka on tunnettu tunteikkaista ja henkilökohtaisista sanoituksistaan. Hän aloitti musiikkiuransa jo nuorena ja on julkaissut yhteensä seitsemän studioalbumia. Erikssonin musiikki on inspiroinut ja auttanut monia ihmisiä ympäri Suomen.

  Mitä jää on yksi Erikssonin tunnetuimmista kappaleista, jossa hän käsittelee menetyksen tuskaa ja sitä, miten jäljelle jäävät vain muistot ja kaipuu. Laulun sanoitukset ovat kauniita ja koskettavia, ja ne voivat puhutella monia ihmisiä eri tavoin.

  Monet suomalaiset ovat joutuneet kokemaan menetyksen tuskaa, olipa kyseessä läheisen kuolema, ero tai jokin muu menetys. Erikssonin kappale voi auttaa näitä ihmisiä käsittelemään tunteitaan ja löytämään lohtua musiikin avulla.

  Eriksson on myös käsitellyt muita henkilökohtaisia teemoja musiikissaan, kuten rakkautta ja perhesuhteita. Hänen sanoituksensa ovat rehellisiä ja aitoja, ja ne voivat auttaa ihmisiä ymmärtämään omia tunteitaan paremmin.

  Anna Erikssonin musiikki on inspiroiva ja voimaannuttava, ja se voi auttaa ihmisiä käsittelemään tunteitaan ja löytämään lohtua vaikeina aikoina. Mitä jää on kaunis ja koskettava kappale, joka puhuttelee monia suomalaisia ja jää varmasti elämään suomalaisen musiikin historiaan.
  **

 • Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään vastataksesi tähän aiheeseen.